REISAFFICHE

Home Reizen Contact Site Map Zoeken

Inhoudsopgave
Inleiding
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Evaluatie en tipsWat doe jij tegen agressie en geweld?

London 2005

Big Ben en Parliament -->

Evaluatie en tips

Theater, accommodatie en eekhoorntjes!


Voor theaterliefhebbers geldt: ga naar het TKTS-kantoor op Leicester Square voor goedkope kaartjes! De meeste kaartjes kosten de helft van de prijs + 2.50 administratiekosten. Je zit meestal vooraan. De echte grote kaskrakers, zoals "The Lion King", "Mary Poppins" en "We will rock you" zijn niet bij TKTS te koop. Maar die heb je vast al gezien! Het kantoor is van maandag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 19.00 uur en zondag van 12.00 tot 15.00 uur.

Goedkoop en toch redelijk in het centrum verblijven? Probeer eens Arran House Hotel aan Gower Street 77. Vriendelijk personeel en een ongedwongen sfeer in een recentelijk opgeknapt herenhuis. Dicht bij Charing Cross Road en Oxford Street. Per mail te bereiken via arran@dircon.co.uk.

Geinig en geheel gratis: eekhoorntjes voeren in Regent's Park! Het 'adres' van Alan de eekhoorn is: hoek Park Square East/Marlebone Road. Met een beetje geduld klimt hij zó je broekspijp in om een pinda te bemachtigen. O ja, neem wél doppinda's mee van huis.

Mocht je overvallen worden door een bekend Engels weer type, dan is James Smith & Sons hét adres om een paraplu te scoren. De shop is gevestigd in een opmerkelijk pand (Hazelwood House) aan New Oxford Street 53. Je wordt geholpen door uitermate beleefde heren, die nog echt plezier hebben in hun vak. Laat je niet afschrikken door de sjieke, Victoriaanse uitstraling: er worden óók goedkope paraplu's en wandelstokken verkocht!

<-Vorig hoofdstuk: evaluatie en tips
Home Reizen Contact Site Map Zoeken

Valid HTML 4.01 Transitional