REISAFFICHE

Home Reizen Contact Site Map Zoeken

Inhoudsopgave
Inleiding
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Evaluatie en tipsWat doe jij tegen agressie en geweld?

London 2005

Big Ben en Parliament

Inleiding

Wie?
Waarom?


Wie?

Paul (43) chemisch technoloog en Marie-Jet (41) office manager en schrijfster van dit verslag. Samenwonend sinds 1988.

Waarom?

Als het even kan, gaan we elk jaar naar Londen om zoveel mogelijk voorstellingen te zien. Maar dit jaar zat het er niet in, dacht ik. Het was een grote verrassing voor mij dat we tóch gingen.

Door verschillende omstandigheden hadden we geen van beide deze zomer een lange vakantieperiode op kunnen nemen. In de herfst kwam het er ook niet van, door 'verplichtingen', zoals het repeteren voor en deelnemen aan een voorstelling. Zodoende kwamen we aan het eind van het jaar óm in de vrije dagen.

Tja, wat doe je met al die vrije tijd? We hadden het over 'uitstapjes maken', 'klussen', 'af en toe een dagje weg' en toen kwam opeens Londen ter sprake. Theater, oudejaarsavond aan de Thames, kerstsfeer, shoppen. We droomden helemaal weg. Paul checkte het budget. Ja, dat moest wel kunnen! Om het feest helemaal compleet te maken, zouden we logeren in ons vertrouwde Arran House. Dit keer niet op een zompig zolderkamertje: nee, we reserveerden een heuse suite mét douche en toilet!

Paul mailde een aantal keren op en neer. De boeking van onze kamer-en-suite werd definitief zodra hij het creditcardnummer zou doorgeven. Omdat we het niet zo prettig vinden om dat via e-mail te doen, belde ik. Terwijl ik te woord werd gestaan, hoorde ik op de achtergrond Wham met de ultieme kersthit "Last Christmas I gave you my heart". Heerlijk, het was al helemaal kerstsfeer in Londen! Helaas had de receptioniste slecht nieuws: de kamer was al geboekt door haar collega! De collega zou zo snel mogelijk een alternatief voorstel doen per mail. Intussen gaf ik alvast de creditcard details door.

's Middags was er een mailtje van Justyne. Ze vroeg of we het erg vonden om de eerste nacht in een 'basic room' door te brengen. Daar hadden we geen bezwaar tegen. Ik mailde snel terug dat we akkoord gingen en daarmee was onze verblijfplaats veilig gesteld!

Het boeken van een vlucht met Easy Jet was ook snel voor elkaar. Tevens reserveerde ik kaartjes voor "Guys and Dolls" op oudejaarsavond, als gepaste afsluiting van het jaar en onze trip naar Londen.


<-Vorig hoofdstuk: inhoudsopgave Volgend hoofdstuk: dag 1->
Home Reizen Contact Site Map Zoeken

Valid HTML 4.01 Transitional